Vissza
a címlapra

2012

indította ori (január 18-án délután)

ori

gondoltam utána nézek, hogy van-e valami racionális alapja annak a feltevésnek, amiről a '2012' című film szól. Keresgélés közben találtam ezt az oldalt, ahol buta és tudatlan emberek kommentáltak egy cikket. És vitatkoznak szórakozásomra. Tényleg vannak benne gyöngyszemek.             -A LINK-

ori (január 18-án délután)
ori

pl.: -Én nem hiszem el. Töri órán tanár úr azt mondta hogy mit tom én 3 és fél millió év múlva nap elalszik. De lehet nem vagyok benne biztos. Ja és én Renivel eggyet értek.Lehet hogy ijesztgetik mert a hittanos tanárnő si azt mondta hogy ez nem igaz

- Fogalmatok nincs az egesz foldrajzi csillagaszathoz

(U.I.: BAZMEG MI AZ A FÖLDRAJZI CSILLAGÁSZAT?)

-csak az egeszet kitalaljak hogy ilyesztegessek az embereket velemenyem szerint a veg nem fog bekovetkezni!!!

-Egyszeruen megzavarja a foldunk magneses erejet es ez termeszeti katasztrofakhoz vezet ami elpusztitja a foldet.(es alitolag az ido is megalhat).

(U.I.: a másgneses erő az tér sztem. és hogy ennek megzavarása (WTF?!) miért vezet az IDŐ MEGÁLLÁSÁHOZ??? nos ez rejtély.)

-ha vége a világnak akkor cunami,napkitörés,földrengés lesz. Arra számíthatunk hogy óriási bárkákat építeni fognak.és December 27 Az Afrika 100mnövekedik.úgy hogy lehet hogy meg menekülünk. 

(U.I.:  :D )

ori (január 12-én este)
edward
Szerintem félreértelmezed. Az idő nem megállhat, hanem megalhat. Mint a tej.
edward (január 18-án este)
edward
Ugyanakkor szeretném, ha Kalapos beszállna a linkelt threadbe! :)
krajcsovszkig

Ugyanakkor azt én is. :D

Egyébként zseniális; kár, hogy hosszú.  Ez ugrott be róla: http://failblog.org/2010/01/14/sex-ed-fail-4/

:D 

krajcsovszkig (január 18-án este)
edward
Bazeg, de ez a cikk is mi a f*sz már??? Hatalmas energetikai változások? Megyek, megkérdezem a tanszéken.
kalapos

"hát.. én már nagyon sokféle dolgot halottam erről az egészről, meghalni szerintem 100% hogy nemfogunk, de valami szerintem is torténni fog, akármilyen formában beírtam mindenféle netes keresőbe , elégvolt csak anynit hogy 2012 és semelyik oldalon nem cáfolják a "tényt" csak azok akik kommentárokat írnak."

FÉLEK

kalapos (január 20-án délután)
edward
:D
edward (január 20-án délután)
Malyer
pecsétet már nem osztogattok?
Ez megérett egy óbazmeg re.
Malyer (január 27-én délután)

Szólj hozzá!

Bizonyára nincs még Himmeles usered. Regisztrálj!
Lesz saját avatarod, és nem kell mindig begépelned ezeket.

Hétfő, kedd, szerda? Ha nem tudod, akkor feltételezzük, hogy egy spammerrobot vagy,
és kiégetjük az előagyad a neurális jelvezetéken keresztül. ZKLUHATCCZ!